Ravintola

Ravintolamme on talviunilla

Ravintolamme on talviunilla 1.10.2023 ja avautuu jälleen vapuksi 2024.

Saunan kioskista saat pientä purtavaa talviuintikauden aikana. Lue lisää.

Olemme kesäravintola saaristomeren sylissä Naantalin Merimaskussa. Ravintolassamme on istumapaikkoja sisällä noin 40 asiakkaalle ja ulkona tilaa riittää terasilla yli sadalle asiakkaalle. Terassillamme on myös varjopaikkoja ja sateensuojaa tarjolla.

Järjestämme yksityistilaisuuksia niin ulkona kuin sisällä. Idyllisellä saunan terasilla voidaan järjestää noin 30 henkilön tilaisuuksia.

Meille lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Pyydä henkilökunnalta tarvittaessa vettä lemmikillesi.

Menu ja muu valikoima

Ruokalistamme löytyy Menu-sivulta. Valikoimassamme on myös gluteenittomia vaihtoehtoja. 

Ravintolan vitriinissä löydät myös pientä purtavaa ja makeaa syötävää. Tietysti meiltä löytyvät myös virkistävät jäätelöt ja juomat.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet sekä myymme juomia myös mukaan.

Take away -tilaaminen

Jos et pääse paikan päälle nauttimaan, voit tehdä myös takeaway
-tilauksen. Suosittelemme tekemään tilauksen etukäteen ja sopimaan noutoajan. Voit soittaa puh. 040 514 8777 ja vältät odttamisen paikan päällä. 

Voit myös tilata paikan päällä mukaan ja jäädä odottamaan tilaustasi. Huomioithan, että valmistamme tilaukset tilausjärjestyksessä, jolloin saatat joutua odottamaan jonkin aikaa.

Veneilöijöille tiedoksi drive in -satamasta

Voit odottaa tilaustasi laiturissamme aallonmurtajan reunassa tai poijupaikoilla laiturin itäpuolella. Laiturin länsipuolen paikat ovat varattuja kotisatamapaikkoja, joihin rantautuminen on kielletty. 

Huomioithan muut asiakkaat, kun odotat tilaustasi laiturissamme. Mikäli laituri on täynnä, jää odottelemaan laiturin ulkopuolelle vapaata paikkaa. Voit pyytää etukäteen tilaamisen yhteydessä tilauksen maksamista ja toimittamista laiturille.