Ravintola

Palvelemme edelleen myös drive-in -asiakkaita

Katso Drive-in -sataman toimintaohjeet!

1. Tilaaminen

Suosittelemme tekemään tilauksen etukäteen ja sopimaan noutoajan. Voit soittaa puh. 040 514 8777 ja vältät odttamisen paikan päällä. Voit myös soittaa, kun olet saapunut drive in -laituriin ja tehdä tilauksen. Toimitamme tilauksesi suoraan laiturille veneeseesi.

 

Otamme tilauksia vastaan 30 min ennen avaamisaikaa ja lopetamme tilauksien vastaanottamisen 30 min ennen sulkemista.

 

Jos saavut paikalle maateitse, voit soittaa etukäteen ja tilata annoksesi tai tilata take away -annokset suoraan ravintolasta. Pyydämme sinua odottamaan riittävän turvavälin (1,5 – 2 m) päässä muista asiakkaista, mieluiten ravintolan ulkopuolella.

 

2. Menu ja muu valikoima

Menu ja juomavalikoima sekä hinnasto löytyvät Menu-sivultamme. Valikoimassamme on myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

3. Odottaminen

Voit odottaa tilaustasi laiturissamme aallonmurtajan reunassa tai poijupaikoilla laiturin itäpuolella. (Laiturin länsipuoli on kotisatamapaikkoja varten.) Huomioithan muut asiakkaat, kun odotat tilaustasi laiturissamme. Jätä muihin veneisiin vähitään 2 m turvaväli. Mikäli laituri on täynnä, jää odottelemaan laiturin ulkopuolelle vapaata paikkaa. Tilauksesi toimitetaan laiturille.

Muut kuin veneasiakkaat: voit odottaa tilaustasi autossa tai noutaa sen ravintolan tiskiltä.

4. Maksaminen

Maksaminen tapahtuu samalla kun ruuat tuodaan. Suosittelemme korttimaksua.

5. Ruokailu

Voit ruokailla laituriimme kiinnittyneenä tai voit ottaa ruuat mukaasi. Jäteastia sijaitsee laiturin rannanpuoleisessa päässä.